呢個夏天,炎夏椰樂祭 真係吸引到我食完又食!佢地日本A4黑毛和牛火鍋放題重加碼送澳洲M9和牛牛丸同海鮮拼盤,加上椰子主題火鍋,好啱呢個夏天!🥥🔥上次食完念念不忘,今次再翻check 「喇沙椰爺仲夏鍋」同「木瓜椰皇嫩雞鍋」,啖啖都係夏日風情 😋 日本A4黑毛和牛片質素極高,肉質鮮嫩多汁,重有明顯嘅油花,浸喺椰香湯底入面,香氣更加提升!🍲🥩仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,肉味濃郁,食完又食🐷唔同風味嘅鮑魚任食!椰子小食好出色,椰酥跳跳豬外脆內嫩,椰絲香甜;黃金椰絲蝦丸彈牙爽口,鮮甜夾椰香!🦐甜品香芋椰漿脆脆椰香濃郁,芋泥加椰子碎層次豐富 🍨特調飲品更係驚喜!粉桃椰香清新解膩,藍調微風有濃郁椰子酒香 🍹學生晚上9點後有折扣,答啱知識問答有更多優惠。「日本黑毛和牛A4+」套餐仲可以任飲雞尾酒同啤酒,食飲齊齊爽!🎉

呢個夏天,炎夏椰樂祭 真係吸引到我食完又食!

佢地日本A4黑毛和牛火鍋放題

仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,肉味濃郁,食完又食🐷

唔同風味嘅鮑魚任食!