2K
2006-10-14 13 views
尋晚無乜時間食dinner, 為求快捷方便就同朋友0黎0左呢度食.叫0左個蜜糖雞翼湯麵, 0個3 隻雞翼並唔係一直以為佢係的bbq style 蜜糖雞翼, 而係普通炸雞翼, 再淋上少少似乎要0黎配西多士0既糖漿, 味道非常古怪之餘, d 雞翼亦好乾, 炸漿多過乜, 唔ok. 湯麵唔特別, 好彩唔難食.蜜桃蘆薈紅茶味道ok, 不過個人覺得甜0左少少.朋友0個個椒鹽雞+ 肉燥飯就好食得多, d 雞好好食, 又脆又惹味; 不過朋友話d 飯唔ok, d 汁少又無乜味.佢杯菠蘿清香個味亦奇奇0地, 有少少椰汁味又好多菠蘿茸0係底, 第一啖飲落幾得意, 不過愈飲就愈似空氣清新劑-_-"Service hea 到爆, d 人d 態度好差.第一次0黎呢度, 相信亦會係最後一次.P.S. 3 分味道同"OK" 係因為d 椒鹽雞真係好食, otherwise 我會俾1 分同喊面!

蜜桃蘆薈紅茶味道ok, 不過個人覺得甜0左少少.

Service hea 到爆, d 人d 態度好差.

第一次0黎呢度, 相信亦會係最後一次.