2021-10-02 19 views
為食龍返黎啦,由銅鑼灣過左黎中環,以森林恐龍作主題,好有侏羅紀感覺樓高兩層,上層係堂食,樓底都幾高,用上落地玻璃,木系既枱櫈,仲有好多綠色植物作裝飾,成個環境都好闊落好舒服,店舖個名Dino仲掛左係天花板作燈飾,份外型格腐皮御饍+3切鮭魚刺身定食呢度主打唔同餡料既腐皮壽司,有腐皮set A & B可以揀,我揀左set B蟹膏三文魚子、炙燒北寄貝沙律、柚子左口魚、蔥吞拿魚拖羅蓉 & 明太子厚燒玉子5款都放左係脹卜卜既腐皮壽司上面,無諗過佢地同腐皮又夾到喎,5件味道都不錯網烤牛扒伴唐揚炸雞定食網烤牛扒叫了medium,比我想像中大件,淋上日式既醬汁,生熟程度岩岩好,唐揚炸雞都醃得幾好味,仲好juicy意想不到牛角包窩夫雪糕牛角包窩夫真係第一次食,口感帶點酥脆,配芋頭雪糕都幾好食以半cafe半日式既餐廳經營,中環黎講價錢算合理,午飯時間的一個鐘係度望下恐龍🦖,望下植物🪴,放鬆過後又要繼續工作了

腐皮御饍+3切鮭魚刺身定食

網烤牛扒伴唐揚炸雞定食

意想不到牛角包窩夫雪糕
牛角包窩夫真係第一次食,口感帶點酥脆,配芋頭雪糕都幾好食