常常回味
Level 2
2014-10-25
5K views
Follow
旺角都真係好多放題, 但想係旺角食到有質素既放題其實都唔容易, 今次我就揀左呢間番本!

好在我之前已經BOOK左位, 所以唔係點洗等就入左去啦, 入到去個環境都係同一般放題咁上下, 不過我既目標係食物, 所以OK LA!

佢其實都算係有幾多野食, 我見到佢好似可以加50蚊變做星級放題, 有帶子同大蝦刺身仲有個蟹(竹)添, 不過由於我唔係幾好刺身既關係, 所以我冇加到.

但係其實佢有個驚喜就係佢有清酒同埋梅酒任飲, 係放題黎算係一件幾難得既事, 所以即刻揀左佢個梅酒黎試下!佢個梅酒都真係可以一試甜甜地又有啲酒味, 幾岩女仔飲!
壽司
之後就黎左啲刺身呀, 壽司咁, 刺身就一般啦,都夠新鮮, 但係本人就唔係太好, 而壽司方面就值得推介比大家試下, 幾好食飯唔太散又唔會太大, 剛剛好, 而且款式獨特
熟食方面就一定要食佢個牛肉粒, 夠香夠惹味, 特別係我中意食牛肉, 所以見到佢都流口水!有D想送飯食tim呀><
牛肉粒
而炸物方面就一定要食呢個炸雞軟骨, 又香又夠脆, 上到枱都冇(林), 加埋梅酒感覺非常夾! 送酒一流咪lee d囉 ^333^

而另外佢個芝士年糕都要一試, 夠香,芝味又濃, 可以一食再食! (不過都幾膩ga)
栗米
燒物中最愛一定係呢個粟米啦, 本身我就好鍾意食粟米ga,  因為佢真係夠甜, 岩晒我口味!翠玉瓜都不錯既, 但唔係特別野, 唔一定要食
最後甜品方面, 都係啲雪糕同糯米滋咁, 唔特別, 冇咩驚喜!!

總括黎講食物質素同埋服務都好好, 不過走單既情況就小不免既, 但咁既價錢我一定會再做回頭客既!
Ratings