格調日本菜 DorriceLevel 32020-02-1876 views Follow 初二下午茶時間去K11Musea 食日本菜一定有開門有位坐🤣門外有幾個日本酒bar 枱座位有壽司又有串燒我最愛裏面有sushi bar 枱位我坐餐枱遠觀師傅功夫赤貝刺身燒白鱔燒牛舌白鱔皮脆肉滑牛舌juicy特上壽司盛$568點解黎咗壽司盛先黎刺身?新鮮有海膽😍活北寄貝是日推介北寄貝本身比較林唔係赤貝咁爽切到開曬花完全冇曬口感Kaiyo Sushi$308賣相非常討好吞拿魚蓉+海膽+三文籽係絕配美中不足就係d飯加咗好多飯素Side 咗刺身鮮味其實有好多野未食下次可以再去就食丼同其他串燒The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare格調日本菜 海陽。居酒屋 https://s.openrice.com/QrKT0cjut00Report Post Ratings4Taste5Decor4Service4Hygiene3ValueRecommended Dishes赤貝刺身燒白鱔燒牛舌Kaiyo Sushi$308Date of Visit2020-01-26Dining MethodDine InSpending Per Head$700 (Tea)