2011-06-16
一入鋪只看見老板娘貼滿與多位名星合照的照片, 以為可能會有些驚喜.... 點知......1) 老板娘態度惡劣, 我們坐低未夠30秒, 即不耐煩地追問: "食乜呀, 食乜呀? ? !"2) 我們想叫加也多士做甜品, 問老板娘可否稍後才加單, 她回答說: "一張單落晒! 唔係你一陣催都無用! 有人等了個半鐘都未有! 我無所謂架, 你有時間咪等囉!" 咁都忍你, 看埋食物質數仲精彩....(看下列)3)叫了4樣野, 但無樣掂:魚腐叻沙麵 -- 湯底紅油多過乜, 面得個一住仔,魚腐兩塊仔, 盛惠差不多四十大元!炒貴刁 -- 大火得濟, D河粉兜到起一舊舊黑色窿塊, 老抽味太重, 味道像豉油王炒河!馬拉盞雞 -- 用deep fried斬件炸法, 味道淡不特只, D雞韌道要大力咬, 食到勁黐牙!!加也多士 -- 這樣算是最好, 雖然D"加也"薄得可憐, 但塊多士總算熱熱地!4)還有, 餐廳牆上貼了大字報, 告訴大家該店沒有水或任何免費飲品供應, 要飲水就要幫他"買"! 可以杯裝或支裝! 勁攪笑! 如果自己帶水就要罰錢! 如無記錯好似是每位十大元!我們是特登坐車去幫襯的, ! 對於這樣的食物質
3)叫了4樣野, 但無樣掂:
我們是特登坐車去幫襯的, ! 對於這樣的食物質數, 這樣的生意態度, 真是覺得非常後恢和失望!