2022-07-08 41 views
好開心,朋友揀左間好岩打卡又好岩食既餐廳,仲坐近打卡位,真係超開心😝不過最糾結嘅係栗子同紫薯班戟都好想試,搞到要擲銀仔揀口味🙈🎈和栗Mont Blanc 班戟 $148仲可以自選雪糕同埋唔同口味嘅班戟底👍🏻我就揀咗焙茶雪糕同埋原味班戟底,可以中和返栗子蓉既甜味,揀得超好🥰份量真係好多,兩個人食都好足夠😋栗子蓉好多好香,岩晒係栗子控既我地🥰🎈香燒牛小扒蘑菇汁 $128可以自選烏冬、飯同埋意粉,仲配埋湯同埋沙律👍🏻份量岩岩好,可以留肚食甜品😝我地揀左配意粉,牛小扒香,個汁又超creamy🥰推介👍🏻而個栗米湯幾有驚喜,食得出係用新鮮栗米整😋🎈抹茶富士山 $48🎈焙茶富士山 $48呢兩杯絕對係打卡之選🥰🥰兩杯我都有試,我私心鍾意焙茶味多d,打卡就當然係抹茶吸睛d啦😝有跟餐廳建議,由厚奶泡開始飲起,有唔同層次既享受👍🏻

🎈和栗Mont Blanc 班戟 $148

🎈香燒牛小扒蘑菇汁 $128

🎈抹茶富士山 $48
🎈焙茶富士山 $48

2022-07-07
$200 (Dinner)