2018-10-09 44 views
 返朝九晚五最期待就係收工同班friend去happy hour! 趁天氣涼涼地, 今次搵咗間有outdoor嘅. 其實最初係被佢嘅手調飲吸引咗, 後來發現原來小食同主食都一樣咁出色~ 首先小食我地揀咗烤墨西哥式原條粟米 ($58) 同巴馬臣芝士香蒜松露油薯條 ($78). 兩款都好香, 特別要講嘅係份量好大份, 唔似其他啲餐廳呢到啲薯條係用籠裝住, 食極都未見底! $78真係抵食! 原條粟米係第二度都有食過, 不過真係唔夠呢到咁細心喇, 比我地相機食先, 再幫我地剪哂啲粟米粒粒出黎. 好味之餘仲好方便客人食. 飲品方面試咗Ginger Season ($74) 菠蘿+檸檬果汁MIX新鮮薑汁梳打, 估唔到又幾夾, 呢到啲飲品都好創新, 創意都加滿分, 呢杯飲完好開胃再配埋薯條一路食一路飲, 一個字「爽」小食仲點咗份清酒蒜片辣椒煮美國馬尼拉蜆 ($168), 個汁估唔到惹味, 店員仲話其實可以當湯飲添架, 令人食完一隻又一隻, 價錢算中價但份量都好足, 隻隻都有肉架 (唔似出面殼多過肉^__^) 最後主食就揀咗香煎鵝肝配芝士汁手工貝殼粉 ($178), 百幾蚊鵝肝無交行貨, 好大件, 幾

最後主食就揀咗香煎鵝肝配芝士汁手工貝殼粉 ($178), 百幾蚊鵝肝無交行貨, 好大件, 幾個朋友食人人都有份!

總括而言, 呢個價錢食到絕對合理同值得! 下次一定會再黎! 到時再Chill一Chill!