有朋友帶我去佢樓下既餐廳食辣野呢間餐廳睇落去係一間普通既西餐廳估唔到都幾旺場下好彩仲有位唔洗等就入得今次我地叫左既係重慶麻辣火鍋底 黎到呢度必需要叫個麻辣鍋底啦, 見到個湯都知有D辣度, 而且我地仲叫店家比D秘製既指天椒醬比我地點黎食, 真係由頭辣到落尾 安格斯牛小排打邊爐必配既當然係肥牛, 你地睇個色澤幾咁光鮮就知呢D唔係普通既肥牛, 肥瘦適中, 咁樣既口感先係最好!! 午餐肉厚切午餐肉 完全係心心眼 價錢唔算平 但係物有所值!!! 厚肉既午餐肉有口感之餘仲要好入味!!墨魚滑超正超新鮮既味道!! 好想叫多個黎N CALL, 但係食到飽一飽唯有下次再叫過!!炸魚皮估唔到係即叫即炸!! 口感超級脆, 當做小食吃都得, 比起平時食個D更加有口感同埋熱辣辣的與眾不同!!
有朋友帶我去佢樓下既餐廳食辣野

午餐肉

墨魚滑

炸魚皮
2017-08-18
$250 (Dinner)