近日天氣咁熱, 想食啲透心涼嘅甜品, 於是黎到呢度食生果冰....之前已經食過呢度原隻西瓜, 菠蘿同埋木瓜凍冰冰, 款款都食到我同班朋友好開心, 今次見到佢地有另外幾款生果做成嘅冰, 一於試埋先...今次ORDER左個原隻西瓜凍冰冰, 但點解係黃色? 老板娘話呢隻係黃色特別版, 比起傳統紅色果D仲甜仲好味....食落口真係好正!!! 完全無添加任何糖水, 真正食到黃色西瓜嘅香甜, 而且論外型, 真係人人見到都會嘩一聲, 砌得好靚呀!!! 入面位哥哥仔真係砌得好有心機~~讚!!! 食完上面D冰, 老板娘仲幫我地將下面果堆西瓜肉砌成粒粒, 好似果盤咁....好貼心呀~~!!另外試左北海道牛奶日本種香蜜瓜凍冰冰,呢隻原來入面混左北海道3.6牛奶,怪不知食落寺又香又甜又滑,同之前果個西瓜完全兩種唔同感覺,真係各自各精彩! 不過份量真係好巨型,兩個人share黎食都可以...而且我知呢類生果都唔平,四十幾蚊真係抵食,諗落又真係好似幾落重本喎!之前我已試過呢度嘅比利時濃濃朱古力松露杯,真係非常掛住佢,今次黎到一於食多次,果然最啱我呢類朱古力狂迷~~~超朱古力口感實在係正~呵呵!

原隻西瓜凍冰冰 (黃色特別版)
堆得好靚, 上面仲有D星星添~~好得意呀!!
食完上面D冰, 老板娘仲幫我地砌成粒粒添~
北海道牛奶日本種香蜜瓜凍冰冰
好滑....掂呀!!!
比利時濃濃朱古力松露杯
2010-03-02
$45 (Other)
原隻西瓜凍冰冰 (黃色特別版)
堆得好靚, 上面仲有D星星添~~好得意呀!!
食完上面D冰, 老板娘仲幫我地砌成粒粒添~
北海道牛奶日本種香蜜瓜凍冰冰
好滑....掂呀!!!
比利時濃濃朱古力松露杯