2022-09-08 376 views
Twelve cupcake 既cupcake 就食得多😆 因為知道佢地係每日新鮮製造,不含防腐劑👍🏻 但原來佢哋今年都出咗手工製松露朱古力月餅🥮 作為朱古力控嘅我🍫 就梗係一定要試吓啦❤️佢哋有四件裝同埋八件裝👍🏻 分別用咗粉紅色同紫色做包裝🥰 再加埋兔兔做設計🐇 簡直係我大愛嘅元素❤️小團圓.中秋禮盒 (4 件裝) ($260)【酸甜衝擊 | 檸檬吉士黑朱古力月餅】x1【馥郁濃醇 | 雙重流心黑朱古力月餅】x1【香脆醇厚 | 杏仁榛子牛奶朱古力月餅】x1【香滑脆口 | 榛子牛奶朱古力脆脆月餅】x1嚐月.中秋禮盒 (8 件裝) ($368)【果香散發 | 芒果流心白朱古力月餅】x1 【經典香濃 | 曲奇忌廉白朱古力月餅】x1【酸甜香脆 | 檸檬吉士黑朱古力脆莎月餅】x2【香脆醇厚 | 杏仁榛子牛奶朱古力月餅】x2【香滑脆口 | 榛子牛奶朱古力脆脆月餅】x2我開左檸檬吉士黑朱古力月餅黎試🥰 真係好好食😋 松露朱古力勁香滑👍🏻 帶小小甘苦, 配埋酸酸地檸檬吉士醬🍋 味道好夾好balance❤️

小團圓.中秋禮盒 (4 件裝) ($260)
【酸甜衝擊 | 檸檬吉士黑朱古力月餅】x1
【馥郁濃醇 | 雙重流心黑朱古力月餅】x1
【香脆醇厚 | 杏仁榛子牛奶朱古力月餅】x1
【香滑脆口 | 榛子牛奶朱古力脆脆月餅】x1

嚐月.中秋禮盒 (8 件裝) ($368)
【果香散發 | 芒果流心白朱古力月餅】x1
【經典香濃 | 曲奇忌廉白朱古力月餅】x1