呢排食得太多西餐/麻甩料理(雞煲火鍋)🤤🤤想歎日本菜嘅魂魄又浮起!!好啦!揀間就腳嘅居酒屋安撫吓想念日本嘅心!一踏入門囗就有降落時光機嘅感覺🤭滿滿懷舊復古風嘅東瀛裝飾🎏急不及待用QR code落單先!! . ✨迷你三文魚籽甜蝦蓉丼 $88Be個人認為係必必必點💯咪睇的的骰骰咁細碗!其實滿載超鮮甜又肉質彈牙嘅甜蝦蓉😍襯埋粒粒晶瑩飽滿嘅三文魚籽😍連埋壽司飯每食一啖入囗都內心高呼幸福❣️. ✨特上吞拿魚腩卷 $88睇唔睇到櫻花色水嘅吞拿魚腩蓉係點引誘我起筷😍😍魚腩蓉入囗即溶嘅魚油口感x內捲嘅爽脆青瓜絲!一啖啪一嚿!食落層次豐富❤️. ✨鐵板牛油煎黑松露帆立貝 $88享受完魚生類料理就開始享用熱食😛用咗牛油x黑松露煎嘅帆立貝超香!肉質彈牙!仲要加入咗唔同種類嘅菇菌一齊炒!食落唔單調👌✨鹽燒三文魚鰭 $48最鍾意食燒魚有果種焦香質感!之後一咬入囗肥美嘅魚肉又會咇哂啲豐滿魚油出嚟!食兩嚿唔夠喉呀😝😝. ✨原條成田醬炭火燒鰻魚飯 $138好震撼‼️一整條嘅燒鰻魚無揸流攤!!炭火烤得啱啱好!魚肉厚身又軟綿綿掛滿惹味醬汁!好快ko哂一整碟💯💯

✨迷你三文魚籽甜蝦蓉丼 $88
✨特上吞拿魚腩卷 $88