2011-01-29 48 views
其實都係之前既食評了....剛剛整理返同朋友仔去玩d相, 發現我未分享過呢間店, 要補返先, 呵呵!我記得好耐之前試食過一次, 印象唔差, 所以買左一個當係tea吧!今次, 要左一個大家都讚好既almond先, 因為上次試左garlic啦!個杏仁真係好得, 香甜鬆脆, 果種crispy既口感, 食完唔會想停, good!!!我自己又特別偏好杏仁, 叫店員稍稍烘熱後再食, 係百分百既滿足感!老實說, 呢種圈圈好多地方都無得食, 就算係有, 我大多只係見到正宗既德國咸味pretzel, 外型似而風味完全不同, 係唔一樣架!呢度選擇好多, 當係dessert都唔錯呀!我一定會再試...可惜比較遠, 哈哈!
杏仁圈圈...
呢度選擇好多, 當係dessert都唔錯呀!
我一定會再試...可惜比較遠, 哈哈!
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
杏仁圈圈...