最近成日聽朋友講「咖啡珠」,原來係Starbucks新推出既咖啡味珍珠❤️因爲最近來女生的特別日子,所以都想飲多D甜野,於是就叫左一杯「朱古力伯爵茶星冰樂 加 咖啡珠」了,雖然貴少少(total$50),不過見係Happy Sunday就無咩所謂啦🥰//提提大家拎左單,可以態單既尾部編號登入左Starbucks既Free Wifi先//大埔超級城既Starbucks環境又大又靚,而且高椅(for doing homework)小沙發(for couples)同group discussion既圓桌都有,適合各類型人士既環境係值得加分既!//至於依杯飲料,伯爵茶味比較淡,朱古力味就十分濃郁喇👅而雖然叫左最少甜,但都樂甜啊!不過特別既「咖啡珠」係依杯野飲既超級賣點!一咬就好有咖啡味,係好有空氣感既爆珠爆汁感覺,唔似珍珠奶茶既珍珠甘黏,而且好多好多粒,係份量十足既真材實料呀❤️❤️❤️
2019-09-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Last Night Supper)