呢一日黎到旺角 瓊華中心 既本場食燒肉放題我地叫左極上牛小排海鮮放題一黎到食放題當然要瘋狂燒番d靚牛我地呢個餐包左牛小排,封門柳,牛板腱,牛肋條,牛舌等等當中牛小排當然數一數二最靚,牛脂分布平均,一燒時牛脂半溶狀態,入口軟綿綿,牛味既濃。第一口建議可先不沾醬,試原味。第二口可沾呢個月見汁,呢個月見汁可屈機,無限供應,蛋醬沾燒牛小排,超邪惡的好味。 而有心機既朋友則可慢燒牛肋條,一樣啖啖肉 而大家唔好以為只有牛食,呢度海鮮十分不錯有帶子,蠔,蝦仁,青口,多春魚等等餐廳已經處理好放係錫紙碗上加了牛油,好好心機,值得一讚既細心位食物鮮,燒起易熟又香噴噴,我encore左兩次 而且除左燒物,亦有大量即食食物叫我叫左以下呢幾樣都係高質男爵薯餅,外脆內軟,熱辣辣,唔會軟晒淋晒 鮮蝦柚子沙律,非常fresh同足料,食多燒肉都不怕 明太子蕃茄又一fresh小食,食完recharge 再食肉 最後仲有甜品,榴槤糯米慈必吃啦,啖啖榴槤肉
呢一日黎到旺角 瓊華中心 既本場食燒肉放題
我地叫左極上牛小排海鮮放題

一黎到食放題當然要瘋狂燒番d靚牛
我地呢個餐包左牛小排,封門柳,牛板腱,牛肋條,牛舌等等

而有心機既朋友則可慢燒牛肋條,一樣啖啖肉

而大家唔好以為只有牛食,呢度海鮮十分不錯
有帶子,蠔,蝦仁,青口,多春魚等等

食物鮮,燒起易熟又香噴噴,我encore左兩次

而且除左燒物,亦有大量即食食物叫
我叫左以下呢幾樣都係高質
男爵薯餅,外脆內軟,熱辣辣,唔會軟晒淋晒

鮮蝦柚子沙律,非常fresh同足料,食多燒肉都不怕

明太子蕃茄
又一fresh小食,食完recharge 再食肉

最後仲有甜品,榴槤糯米慈必吃啦,啖啖榴槤肉