(Non-member)
因為尋日係我生日,本來去食元綠半價既,但未試過板前就一於去試下!尋晚七點左右去到囉飛,咁等成參唔多二百幾個,咁預九點左右啦!咁點知九點去到都仲未到我地,仲有九十幾個,咪過隔離食小小野先囉,點知食完就己經過左勒!個小姐就要我地囉過張飛,又要等成百幾個,咁緊係等啦,到到十點三左右就到我地喇!終於入到去,感覺幾好,可以睇住d師傅整壽司,但迴轉帶可能因為太夜都無乜擺\係度,我地唯有晝單點囉!主要都係要讚下佢\d壽司飯,暖暖地好適中,d魚又切得厚厚地唔薄,但d綠茶好似元綠元氣果d好飲d,但都唔錯!!食左三文魚,火焰三文魚,饅魚,吞拿魚,帆立貝,板前x卷,仲有幾款唔記得,2個人食左二百四十一蚊,下次都有機會黎既!