有朋友試過推介,滿懷希望訂了位,一心諗住同朋友黎試下點知原來一文不值!!平時我好少寫食評但今次的感受真係不吐不快!希望大家黎試之前真係先參巧一下的食評再考慮黎唔黎。我訂了枱7:00, 等了5分鐘有位, 但係係坐路口位,發現原來好多二人枱都係咁,的枱好窄放多幾碟己經無位,最氣憤係我坐低等了一個鐘只黎得二樣野,蟹子沙律、三文魚芝士卷,呢度係入座計二小時用餐, 8:00才有野食, 8:15叫我埋單, 8:30 last order, 9:00交枱....我見咁耐無野黎, 叫個Waiter 幫我跟下, 點知佢話唔係佢做 (佢好似唔想跟咁) 我叫佢幾次至肯,後來 d 野才陸陸續續來, 張枱咁細我地有咩黎急急塞入口食, 跟住又話 last order, 我地拿拿淋叫埋雪糕, D 食物很差!三文魚壽司: 魚係暗紅色, 件頭細, 壽司飯暖且散,唔掂!鉄板雪花牛柳粒: d 牛肉勁乾, 好硬!刺身類:三文魚、甜蝦、象拔蚌...通通都超細件,唔新鮮,無冰镇,好似d人食剩咁放係碟內!火灸三文魚: 可以接受三文魚芝士卷: 可以接受吉列蠔:好油蟹子沙律: 味道正常串燒和牛: OK 少少硬因為時間關係,食物試唔到幾

三文魚壽司: 魚係暗紅色, 件頭細, 壽司飯暖且散,唔掂!
鉄板雪花牛柳粒: d 牛肉勁乾, 好硬!
刺身類:
火灸三文魚: 可以接受
三文魚芝士卷: 可以接受
吉列蠔:好油
蟹子沙律: 味道正常
串燒和牛: OK 少少硬

因為時間關係,食物試唔到幾多就夠鐘!勁漏單!!服務差,坐位窄,對呢間野好失望!

每人收 $188+10% 完全唔值!
Other Info. : 未試過,建議搵另一間...
2013-06-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$206.8 (Dinner)