2019-09-12
未開始食就成肚氣既北角〈HappinesssssPlus〉Café曾經去過觀塘既高興食,野食好食,員工友善就諗住試下北角呢間分店,點知原來係錯誤既決定😔😔😔係食lunch既個個朝頭早,我打去想boo張六人枱,都明有D太遲既,咁個staff就叫我walk-in 甘Okay啦,我地walk-in 攞位! 但我自己一個去到先,個短髮女人話要人齊先俾我入去座,明明成個場得小貓三四隻!我都算啦!全程企係度無人理我!Menu又唔俾我睇!甘我其中一個屋企人15分鐘後黎到!無啦啦又俾我地入去坐!即係擺明蝦我個樣細個姐😅🔥 呢樣都未最奇怪!頭先講左個場無咩人架啦,大把位!個女人叫一pair情侶調位俾我地坐,平時茶記繁忙時間就話姐,宜家無人,仲要人地已經食到一半,搞到我地勁唔好意思😞食物方面我地叫左五個lunch set! 2個澳洲肉眼扒配飯(黑椒汁)平時最中意食得最鹹個個 話個汁太鹹😂食完腎病1個蕃茄湯吉列豬扒烏冬鍋豬扒嘅肉質好硬,炸得耐左小小!烏冬又太lum! 麻麻地!1個蒜香煙肉蘆筍意粉呢個最普通,無咩味!唔suggest叫呢個!1個椰香雞肉焗飯好勁椰子味!我個人麻麻地中意椰子味就一般,但雞肉都叫幾
食物方面
我地叫左五個lunch set!
2個澳洲肉眼扒配飯(黑椒汁)
平時最中意食得最鹹個個 話個汁太鹹😂
食完腎病
1個蕃茄湯吉列豬扒烏冬鍋
豬扒嘅肉質好硬,炸得耐左小小!
烏冬又太lum! 麻麻地!
1個蒜香煙肉蘆筍意粉
呢個最普通,無咩味!唔suggest叫呢個!
1個椰香雞肉焗飯
好勁椰子味!我個人麻麻地中意椰子味就一般,但雞肉都叫幾滑,okay的!
午市價錢中規中矩!係哩個環境用餐,收哩個價錢係合理,裝飾方面有用心既,但服務態度太惡劣!唔會有下次!要食就食番觀塘個間!