2022-12-18 63 views
之前係網上見到這間餐廳同蠟筆小新做Crossover已經好想去,餐廳入面有好多蠟筆小新嘅佈置,真係好可愛。.🍛雪糕咖喱豬扒飯(小辣) $118腐皮壽司、麵鼓湯、飲品 (跟餐附送)第一次食加入🍦雪糕嘅咖喱飯,以為會好奇怪,點知食落又OK喎!香滑冰凍嘅🍦雲呢拿雪糕,配上🍛日式甜咖喱飯,有冷熱交融的感覺。而咖喱仲有走辣、小辣同辣揀。而吉列豬扒🐷都幾大塊,炸得好香脆,上面仲有蠟筆小新嘅裝飾,打卡一流📸 而腐皮壽司就正正常常。.🥭動感超人芒果特飲 (跟餐附送)漸變顏色好靚,芒果味香濃,感覺好夏日。.🐥芝士雞扒丼 $78日式蒸蛋、沙律、麵鼓湯 (跟餐附送)雞扒都好大塊,煎得外皮香脆入面juicy,加上惹味的🧀芝士,撈飯食一流。日式蒸蛋都幾香滑,熱辣辣,冬天食一流。沙律菜好新鮮,麵鼓湯好大碗。.🦀忌廉蟹肉薯餅 $28新鮮炸起熱辣辣,加上入邊軟滑的忌廉薯蓉,和一絲絲蟹肉,是個不錯的小食。

🍛雪糕咖喱豬扒飯(小辣) $118
腐皮壽司、麵鼓湯、飲品 (跟餐附送)

🥭動感超人芒果特飲 (跟餐附送)
漸變顏色好靚,芒果味香濃,感覺好夏日。

🐥芝士雞扒丼 $78
日式蒸蛋、沙律、麵鼓湯 (跟餐附送)

🦀忌廉蟹肉薯餅 $28