好鍾意呢間Cafe嘅名 完全係有聲有畫面🥱勁得意🤣本身想嚟試佢個有蛋黃喺面嘅bagel 可惜去到menu已經轉咗🥹不過新bagel都有驚喜!❤️-🥯BBQ醬燒雞芝士貝果 ($88)🦐蒜香白醬大蝦干貝蓋飯 ($108)Bagel超大份好足料!內裏嘅厚切雞扒勁多舊啖啖肉😍肉質好嫩 不過就要趁熱食 因為個醬凍咗有少少結 冇咁好食😗BBQ醬好惹味 配埋大量嘅芝士味道係唔錯 但食到後段就會有少少漏🤣雖然效果好澎湃 但我覺得醬汁方面可以少啲 不過味道都真係好唔錯🤍另外個bagel質感我幾鍾意 好夠煙韌咬口 值得推介🤍個飯雖然睇落冇咁打卡樣 但係朋友話味道都唔錯㗎😛食物整體質素都幾好🤍-☕️Lemon coffee ($48)呢杯係檸檬加espresso嘅咖啡🍋帶點清新感 有微酸感覺 清爽但係味道又唔算好鍾意 一般般😆

🥯BBQ醬燒雞芝士貝果 ($88)
🦐蒜香白醬大蝦干貝蓋飯 ($108)

☕️Lemon coffee ($48)