2019-12-25
次次去朗豪坊行到最頂嘅時候都會見到呢間細細地但裝修好靚嘅餐廳,今日終於有機會同朋友嚟食吓!🥰我哋每人都叫咗一個burger,再share左一份沙律同埋蛋糕🍰我食嘅係水牛城香辣炸雞芝士漢堡$78 ,雖然佢係話香辣,但係其實個辣只係微微嘅辣味,相信唔食辣嘅朋友叫佢都絕對冇問題。而且佢嘅炸皮唔會好厚,炸雞嘅厚度適中,好啱放喺burger入面,加埋其他配菜一齊食真係好夾好好味!燒龍蝦熔岩芝士牛肉漢堡$168 嘅賣相絕對係一流,見到隻龍蝦係個碟上面都流晒口水,食落就更加係新鮮美味。講到最有特色當然唔少得brick burger$88 ,佢唔似一般嘅漢堡包咁嘅樣,佢個包係設計到好似Lego咁嘅樣,見到都覺得好得意!而且食落去嘅肉質都好鮮嫩㗎!飲品方面我哋叫咗綠茶窩夫奶昔,$98有晒甜品同埋飲品,個窩夫係喺杯奶昔嘅杯上面,一路食嘅時候可以點下啲綠茶奶昔,令到個窩夫嘅味道更加豐富!最後就係彩虹千層雲呢拿蛋糕$48,雖然佢睇落同普通嘅千層蛋糕差唔多樣,但係就有啲好香甜嘅蜜糖味,食完都覺得好滿足!