2018-10-10 2301 views
今次嚟到呢一間食蒸海鮮店,係另眼相看食蒸海鮮加粥底原來咁好食咁美味! 今次呢度有專人服侍,幫我計時幾耐,可以起海鮮有得食。我哋一行24個人,有師傅幫我哋開咗兩個蒸爐,然後每次幫我哋分海鮮,真係好好服務,我哋只需要專心傾計飲酒,更加要讚師傅! 呢度有大量飲品選擇 。超正海鮮,好新鮮,魚,龍蝦,扇貝,鮑魚乜都有, 全部都洗得乾淨又好鮮甜,真係呢個價錢,有呢個食物質素呢個服務係好合理。佐敦柯士甸站一出行兩條街,呢個套餐每人大概$650左右,我覺得好合理,因為海鮮都好新鮮,而且啲海鮮全部都係大大件。龍蝦都係新鮮每人半隻, 餐廳環境都好舒服,我哋咁大班人都可以有一個大枱安排到。訂位時候,老闆樣樣都有商有量好ok ,真係舒服過喺酒樓度食,因為每樣嘢都乾淨企理 ,仲有自家製嘅醬汁醬油。