焼肉而今 by 富小路やま岸

Yakiniku JIKON by Tominokoji Yamagishi
應該係今年食過最貴而且服務最差,同埋質素亦都完全唔入流的所謂高級燒肉店。對k11的食肆本身已經不好有很高期望,因為好多都只係打卡嘅餐廳,尤其是今次去呢間燒肉店。開頭打電話嘅時候店員話有兩個時段六點或者八點,然後問我使唔使預約佢哋個套餐但係因為我餐牌都未睇所以話稍後先,跟住就問佢係咪可以book八點,佢突然之間同我講冇位,跟住我話咁係咪即係要食呢個餐先有位,但係頭先又同我講有位,跟住佢先比為我仲好似唔情願咁。我入去消費都大概兩千幾蚊,但係食嘅嘢完全係食樓下嗰啲漢堡包都好過佢,服務態度首先唔算好,而且佢哋用個網係即棄嘅,同埋用電爐,燒出嚟啲嘢食完全唔好食,亦沒有風味。超鍾意食燒肉俾我要去尖沙咀已經就嚟食晒咁多間,尖沙咀嘅燒肉店應該最差係佢。唯一只可以講擺盆正正常常,食物質素一啲都唔係所講嘅咁好,只係有名氣。而且呢個價錢我喺尖沙咀食應該可以飽到嘔而且食嘅質素好好,只可以講唔會再光顧。
啲汁遮蓋左肉味
沙律完全冇特別就咁紫菜茄汁加菜