2020-07-14
小編已惠顧貴日式居酒屋數遍,觀察到員工處事態度很不積極,而且小部份員工沒有耐性。由進門開始,連最基本接待處也沒有一位職員到門外接待客人,而且一句招呼也沒有跟客人打,欠缺基本尊重和禮貌; 身為一間日本居酒屋,連一句招呼都唔同客人打,完全不可以接受!此外,貴店服務效率十分差劣,落單都要等很耐才有人應,而且上菜速度十分慢,當天已經沒有很多顧客,都要等成25分鐘,全程都沒有一位職員理會,留意客人需求,故服務質素欠佳,員工欠積極和耐性; 到埋單時員工也慢條斯理,要等很久才有人理會,還說等多陣,轉頭會幫你,故貴餐廳員工處事態度給小編有種懶散的感覺,全程更沒有一位職員有笑容。唉!食物質素已經咁一般,服務態度那麼消極,效率那麼差勁,唔怪得成間野無咩人,唔洗排隊等位啦!這些生意唔憂做的居酒屋,Yoho 有咁多著名又好食的日式餐廳,點解仲要揀呢間呢?相信還有更多、更好的選擇,呢間無服務、無質素、無效率嘅餐廳,都唔會再有下一次!