2018-03-12 1511 views
星期六晚臨時臨急揾地方食飯, 可能好日, 四圍都book唔枱, 呢道有位, 去到有人包了大半個場, 好彩訂了位, 順利入坐, 人手明顯不足, 大堂十枱八枱散枱主要由穿西裝打呔嘅管理人員招呼, 問佢地攞多張櫈比人窒, 叫了飯又無落單, 態度奇差. 叫了薑葱煎排骨, 八成以上係肥豬肉, 成碟差不多食唔到, 叫了魚腐湯煲, D魚腐似普通麵筋, 其他菜式包括脆皮雞, 炒班球等也很greasy, 質素也只是一般, 但係每個餸收到$120以上, 嘩, D管理層都噉嘅服務態度, 再加上收噉嘅價錢, 真係你食埋我嗰份, 我就一定無下次!!
2018-03-10
$200 (Dinner)