第二次團購Cheesess 了,但今次店員的服務真係好差!成間鋪都無客,只有兩個員工在聊天,首先我比左張券後,個店員A 問完我order no. 後,就係雪櫃拿個cake 出黎比我check 下,我話ok ar,跟住店員A 將個cake 好大力一野禁空降入個紙盒到,個下空降聲都嚇親我 只記得第一次團購時都唔係禁放個cake 入盒架!如果禁大力,禁頭先比我check 個cake 都無咩意思......之後店員包裝好後,比我,我望望,點解入面無叉既?唔通係個包裝盒入面?所以我問下,請問有無叉?店員B 用不友善的眼神望住我,然後很不情願地拿了幾支叉給我......!!這次的購買經驗實在太差了!雖然是團購,但個cake 都是要付款的,又不是免費!上次我買時,是有提供叉和刀的,今次要問才有叉,而且不友善。幾好味都假,購買過程實在扣曬分,希望店主可好好培訓一下員工質素。
第二次團購Cheesess 了,但今次店員的服務真係好差!

只記得第一次團購時都唔係禁放個cake 入盒架!

之後店員包裝好後,比我,

這次的購買經驗實在太差了!

雖然是團購,但個cake 都是要付款的,又不是免費!
上次我買時,是有提供叉和刀的,今次要問才有叉,而且不友善。
2013-05-19
TakeAway