服務差劣 拎客人紙仔俾其他客睇 NatalieSumLevel 32021-07-0485 views Follow 首先,我係一早已經book左枱,而我地book既時間係仲未好多人流。但門口女員工就黑口黑臉串共共咁講我book左3位得1位唔入得住。好,企係門口等,佢又嫌我阻路,係咁問我朋友到未,我講黎緊,佢先俾我入。 但其實唔明,張枱已經係放左預約,咁點解差個10分鐘都唔俾我坐住先? 好啦,仲要我朋友黎到之後佢填紙仔,個串共女員工,佢係箱到摷番我朋友個張紙,問係唔係佢黎,喂大佬,好難想像如果個張紙唔係我朋友,佢係會俾左其他客人d 個人資料俾人睇,係唔係有問題,咩服務態度?仲要叫人寫番清楚d 個電話。 之後用餐時間未到,仲飲緊野,員工2次催埋單,但佢地係接住咁催,上一個講完唔夠5分鐘,真心好差,野食唔係特別好味,無下次! The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.4Share服務差劣 拎客人紙仔俾其他客睇 立体派拉麵 (威靈頓街) https://s.openrice.com/QrKT0Ha8z00Report leungwingling 同樣問題待遇,個女職員好無禮貌!2021-08-15 Reply NatalieSum 係!態度差到咁真係不可思議!🤮2021-09-07 Reply Post Ratings--Taste2Decor1Service3Hygiene--ValueDining MethodDine In