Rates test
服務好、地方好、但唔好食!
Rates test
Level 3
2017-09-01
Follow
醉翁亭之前睇其他食評大部分都有讚冇彈,已經想試好耐,唯獨唔就腳所以未去試,見佢啱啱銅鑼灣開左新分店又話佔地二萬尺又話唯港 View ,所有即刻打去book 嚟試下!誰不知祈望愈大失望愈大!

上到去見裝修都唔錯 ,地方非常大,兩人可坐沙發位,坐位非常闊落!坐抵後點左個雞煲要 BB 辣,之後就去自助區睇下有乜嘢可以拿!飲品方便選擇非常少,只有可樂、七喜、竹庶水等等,而竹庶水係黃色,就算響雪櫃拿都係唔夠凍同好似溝出嚟唔係自己煲!失敗!

其他自取區種類非常多,例如有炸支竹、鮮支竹、四五款菜、丸、豬潤、粉腸、午餐肉、多款餃子等等... 我諗我試左七八成嘢食,但真係冇一樣係好食,炸魚皮淋,我最 like 嘅響令都唔好食!

佢個雞煲叫佢BB辣,點知嚟到辣到個咀都變潤腸咁!個經理好好,幫我換個湯底比我,依樣嘢值得讚下,佢哋啲服務唔錯,換碟同加湯都自動自覺!

到佢所謂送嗰啲嘢食,刺身都夠凍但賣相一般同冇味、鮑魚佢係一早整好曬放左出去,你要佢去拿比你,味道又係好一般!到嗰個海鮮盤,係個蝦雖然細隻但都新鮮、聖子都可以,但其他真係冇印象!唯一佢送嗰個牛肉係幾大碟,個味道都可以!

最後有西瓜味道唔錯、糖水冇味、牛奶公司雪糕最好味!

所以真係食評都唔好盡信,唔係個個寫食評同you tuber 都識食!去到自己試係完全另一回事

Like
"唔係個個寫食評同you tuber 都識食!去到自己試係完全另一回事 ", 說真的,OR 有很多寫手, 寫的是別有用心的評論.
2017-09-02
Ratings