冬天最好打邊爐,所以做冬飯揀咗打邊爐個個都讚😎😎地方揀咗尖沙咀金馬倫道,方便大家,最正就係有得 代客泊車🤩🤩而且收費很合理$100 3小時👍👍地方夠大,整齊企理,店員服務非常之親切,做嘢有熱誠,即點即有😊就有幫我地做介紹鍋底添好在店員介紹我哋,唔好漏咗個優惠啊!禾牛薈顧名思義 🐂係主打,但係其實鍋底也非常不錯,我哋揀咗原隻椰子雞非常足料,而且個湯仲可以飲添😋勁多辣椒,正😅呢個老友鬼鬼,即食又得,放湯又可以,一上枱即刻清晒打邊爐又點少得飲啤酒呢!本地手切肥牛(大)新鮮又牛味,嫩滑,始終本地牛最好食👍雙魚 脆肉鯇骨腩 份量都有成12件,新鮮爽脆,就算煮內左都同樣好味😌自家製餃子很足料,餡料是鮮蝦和帶子鮮蝦大大隻夠新鮮,帶子又有半粒,抵食其他配料也不錯,今次禾牛薈冬至火鍋真係無㨂錯,好過酒樓圍餐😏😏
冬天最好打邊爐,所以做冬飯揀咗打邊爐個個都讚😎😎

好在店員介紹我哋,唔好漏咗個優惠啊!

健脾養顏椰子雞湯

勁多辣椒,正😅

呢個老友鬼鬼,即食又得,放湯又可以,一上枱即刻清晒

打邊爐又點少得飲啤酒呢!

本地手切肥牛(大)
新鮮又牛味,嫩滑,始終本地牛最好食👍

健脾養顏椰子雞湯
本地手切肥牛(大)
  • 本地手切牛(大)