(Non-member)
之前我都有去過潮樓食,講真我都唔會話預左d野好好味同服務周到lo,但係我就覺得d服務水準真係很差...老土d咪係話今時今日咁的服務態度唔得嫁啦example 1是我同朋友去食飯啦,咁d waiter情願吹水都唔理舉哂手的我地,example 2是隔離枱d外國人入來點菜,人地就話要個辣的菜,咁我地後來就見到個場面都幾好笑,就係個外國人話菜色唔係spicy的,咁我地看下就見到應該是樓上嗰位人兄/小姐說的川椒菜(我覺得嗰個應該係炒鷄的), 個幫佢下單的人一聲sorry都冇,又唔肯幫佢地換個菜, 對住客就笑都唔笑,但最令我感到驚訝的是嗰幾個waiter竟然企係附近度笑外國客平心說,食物okay,但係服務真係有待改善啦

平心說,食物okay,但係服務真係有待改善啦