朋友推介有間又平又正嘅海鮮火鍋,我梗係唔執輸要嚟試吓啦😃今日打邊爐嘅次序係海鮮-》配料-〉粥底首先講吓主角海鮮先,我哋叫咗花甲,蜆,蝦同埋魷魚,另外佢仲每一位送半隻蟹。海鮮非常鮮甜,最緊要係冇沙,魷魚亦一啲都唔難咬。 由於海鮮份量已經唔少,食完都開始飽飽地,所以配料方便,主要叫咗瓜菜同菇,只叫左一客魚皮餃同牛肉。牛肉值得一讚,唔會好多肥膏,肉味非常濃烈👍🏻👍🏻👍🏻仲有一般火鍋好少見列既花膠仔同竹笙,都非常入味。食到好飽之際,終於黎到我最期待嘅粥底啦,吸收晒所有海鮮嘅精華,超好味,份量亦超多👍🏻仲有我地叫左粟米汁,員工推介話係新鮮炸出嚟嘅,果然真係好濃郁,係粟米嘅甜,並唔係加咗糖個種甜總括來講,呢度無論員工服務態度,食物質素都非常好👍🏻 環境亦都好闊落,唔使同人迫住坐😄
朋友推介有間又平又正嘅海鮮火鍋,我梗係唔執輸要嚟試吓啦😃
今日打邊爐嘅次序係海鮮-》配料-〉粥底
海鮮非常鮮甜,最緊要係冇沙,魷魚亦一啲都唔難咬。
牛肉值得一讚,唔會好多肥膏,肉味非常濃烈👍🏻👍🏻👍🏻
仲有一般火鍋好少見列既花膠仔同竹笙,都非常入味。