朋友佢係金鐘返工, 成日路過都話店舖門面好高級, 價錢又唔係真係好貴, 話好想試下, 就岩佢生日, 就同佢黎食一次啦~因係一早打左黎留位, 所以 一到就有侍應帶我地入去, 完全唔洗等法國餐廳果然唔用, 燈光氣氛舒服, 場內唔係好多人,枱同枱之間有充足空間, 好合適同朋友好好傾計既餐廳, 第一印象很好!因為朋友唔食酒精既, 所以無叫到 happy hours既買一送一drinks, 好似好吸引, 下次會試下今次散叫左4樣野食, 估唔到全部都好好味, 完全feel到佢地既用心(因為待應好多野講同介紹餐廳, 連店內牆紙圖案都有講解,很有趣,反而對餐廳加深左了解呢)好啦,入正題 講食野先今次頭盤叫了香煎鴨肝酥皮($158),入口即溶,但係一D油膩既感覺都無!因為我係大食仔,所以再叫左3個主菜 XD ( 真係失禮) 分別係 1)慢煮三文魚($188)  -超淋,三文魚味濃但一D都唔腥!朋友大愛!2)法式芝士焗龍蝦($268)- 芝士很好, 伴菜很新鮮!!龍蝦彈牙!只係略嫌主角龍蝦份量可以多一點!3)法國牛肉漢堡包($188)-朋友係漢堡控, 朋友話唔錯,薯條超正!下次黎會試下黑松露薯條!仲有其他
Buy One, Get One Free

好啦,入正題 講食野先
因為我係大食仔,所以再叫左3個主菜 XD ( 真係失禮)
分別係

仲有其他菜式想試,下次會再黎試過,因為環境好好,好岩情侶朋友傾計!
總結 :這個價錢有呢個招待,野食又好味,真係值得推薦!

PS:有一個小小的黃色餐包,非常好味!侍應話可以refill架!!仲要係free既,真係唔錯!
法國牛肉漢堡包
法式芝士焗龍蝦
餐包-Free
香煎鴨肝酥皮
慢煮三文魚
  • 慢煮三文魚($188)
  • 香煎鴨肝酥皮($158)