有點言過其實 小4Level 22017-05-2270 views Follow 有咁多好評,所以就想試下openrice已full booking,所以早兩日打了電話預約但今日去到,感覺都唔係咁多人啫,睇嚟佢開好少枱比openrice嘅人book佢仲搞錯咗個booking,以為係第二個人,一開始比咗間房我,但結果原來係坐出面,又要搬嚟搬去一開始又唔對清楚!我已經又講名、人數、電話號碼佢咁都搞錯蟲草花老鴨湯個湯還好,是不錯的老火湯打邊爐嚟講,係幾特別安格斯牛(小)呢個牛肉幾有肉味,價錢可以其他野食野飲都貴,比起出面實在貴好多另外呢度地點唔方便,都要行10-15分鐘,先到地鐵站試過一次唔會再去The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare有點言過其實 金撈老鴨湯刺身火鍋專門店 https://s.openrice.com/QrKT0AfCg00Report Post Ratings3Taste3Decor2Service3Hygiene2ValueRecommended Dishes安格斯牛(小)Date of Visit2017-05-21Dining MethodDine InSpending Per Head$200 (Dinner)