2009-01-20 7 views
約左班舊同學食飯, 有人提議去呢度, 無人異議之下就 book 定位上去食 dinner.因為我第一次上呢 d 樓上 cafe 食 dinner, 當然入到去就留意下 d 環境啦. 雖然唔係豪裝, 但起碼有一種舒適既感覺. Oh~~~係 open kitchen (我都係成日煮野食既人), 個廚房都好乾淨, 又多一份安心感覺. 叫野食啦, 當然係由個位提議去呢到既朋友仔負責啦 (其他就不停吹水). 老實講, 我地都唔知個朋友仔叫左咩. 上菜啦, 有幾樣前菜, 有 salad, 有 pizza, 兩個意粉 & 其他 (因為不停講 & 食, 唔記得左)...., 睇下個賣相先, Ok 喎, 唔花巧, 又無 d 無厘頭既 decoration. 味道都 OK 喎. 樣樣都熱烘烘, 一定唔係整定. 最有驚喜就係佢地個 pizza, 超好味. 原本想再叫多個食, 點知...重有意粉捧埋黎. My god...好大砵, 味道都唔錯, 重食唔晒添. 食完再可以繼續吹水 (唔似有 d 鋪頭咁, 見你食完就隊張單黎, 想你埋單 & 早 d 走)整體黎講, 呢間野真係唔錯, 又唔多人
整體黎講, 呢間野真係唔錯, 又唔多人 (可能星期一啦). 可以去完再去 and 再去.
唯一要改善下既就係...d 燈可唔可以光少少呀...唔該 (可能呢度係以做包場 party 為主, 但係我地就攬 gathering).

$80 (Dinner)