2022-07-21 16 views
原來屋企樓下新開咁一間小小嘅外賣小店,主打日式便當同小食。餐牌有好多選擇,每樣野食都感覺幾好食,今次先叫咗兩個便當,埋單$100都唔使,價錢親民。🐟雙魚海鮮弁當$53🐟有一件豆腐魚餅同炸魚仔,炸魚仔好香口,豆腐魚餅真材實料,食到有淡淡嘅豆香味。便當嘅飯都幾有心思,有蜆肉同蔥粒,係帶有和風汁味道嘅飯。🥔無肉主義弁當$44🥔便當唔使有肉都可以好飽肚,呢個便當有兩塊炸薯餅同埋白飯,啱晒鍾意食澱粉嘅朋友😆薯餅係南瓜同埋咖喱味,南瓜蓉好香甜,而咖喱同薯蓉好夾,依個便當可以兩個人share,抵食!除咗便當之外,見到佢哋仲有好多小食,不過今次實在太飽,下次一於試埋佢哋嘅炸嘢先

🐟雙魚海鮮弁當$53🐟

🥔無肉主義弁當$44🥔