2019-08-01 327 views
+$118 升級任食生蠔, 海膽帶子, 1664生啤同Asahi生啤, 依個係必點!! 因為佢d生蠔真係超級無敵新鮮同鮮甜! 老實講出面要食到咁既質素的生蠔一d都唔平, 依家只係加$118 就可以任食真係抵到爛, 食多幾隻已經回本。海膽帶子都唔錯, 但係由於我地今次的重點係d生蠔度, 所以只係點左一轉海膽帶子。依度d帶子都好大粒!1664生啤同Asahi生啤依度最唔同的地方係我地可以自助! 想飲幾多就幾多, 同埋係用特別的杯! D啤酒會由杯底Fill上黎, 好好玩!刺身拼盤, 依個係例牌必點的, 佢d蝦大大條! 仲粗過我隻手指, 啖啖肉真係好正!!燒元貝推介!!又係勁大粒!燒菠蘿基本上係見到必點的, 燒得好甜好好食!飛天炒通菜, 估佢唔到放題有炒菜食, 仲要炒得好香好好食, 不過依個菜都有偏辣的, 唔食得辣的朋友就要留意下啦! 而鍾意食辣的朋友絕對會想叫多碟, 因為真係好好食!其實仲食左好多野, 但已經多到唔記得同埋掛住食無影相。一句總結就係, 可以再黎!
燒元貝推介!!又係勁大粒!
燒菠蘿基本上係見到必點的, 燒得好甜好好食!