2025-07-20
😋😋😋經過見到呢間漢堡包店啲款式睇落好吸引,就入咗去試吓,見到餐牌上面都有好多唔同款式嘅漢堡包,最普通嘅牛肉漢堡、烤雞菠蘿漢堡同埋素嘅漢堡包都有,第一次去到真係覺得好難揀,好似全部都好想試吓咁。朋友叫咗個鄰居漢堡🍔,即係大雜燴咩都有嘅漢堡包,我就叫咗個大啡菇漢堡包,兩個都好好食,漢堡扒嘅肉汁充足,而且真係即叫即整,麵包嘅質感又好軟熟,比得上一啲賣到好貴價嘅漢堡包,有質素過某啲嘅連鎖店,真係值得一試。佢全部都係單叫嘅,但係都可以加錢轉做set,佢有一個叫做雙色薯條幾特別,好似係返薯條同埋薯條,但係由於我唔係幾鍾意食炸嘢,所以就冇叫到。佢亦都又唔係炸嘅選擇,就係可以配沙律,呢個選擇都幾好,岩d 唔想太Heavy嘅人👍👍👍 同埋佢哋嘅漢堡包擺盤一啲都唔馬虎,雖然都係快餐店形式咁經營,但係擺盤好似Cafe咁,你鍾意用刀叉食又得,佢都有張紙可以俾你包住揸上手食,呢方面都幾好。下次再嚟荃灣,一定再試吓其他款式。
下次再嚟荃灣,一定再試吓其他款式。