Arbitor
Arbitor
Level 2
2018-05-07
Follow
第四次黎呢間餐廳,每次用餐感覺非常良好。
先講食物質素,基本上每一碟都有佢既心思,食材同食材既配搭你係其他地方都未必會食到。而細節位如伴碟既小漬物,每款RECOMMEND俾你既醬料,都同主體食物非常夾。必點既,有牛肉串燒,池魚,三文魚茶漬飯。 (btw 生椰菜任點,唔駛驚話無菜唔健康)

服務亦都係好細心,全程食物既上茶時間唔係亂黎,你見到經理係會望住每檯客人既進食速度而決定上菜次序。同埋佢係會認得你當晚點過既食物進而recommend一d唔會太相類既食物,好細心。

環境氣氛都好有日本風味,bar檯都唔會話坐得辛苦。

我呢個月已經帶左三個朋友黎食生日飯,全部都好滿意。
前菜已經充滿驚喜,呢兩樣野個味竟然咁夾!
前菜已經充滿驚喜,呢兩樣野個味竟然咁夾!
肉質很好,燒的火候也到位,一人兩串啦唔好諗!
肉質很好,燒的火候也到位,一人兩串啦唔好諗!
海膽和帶子兩個有多好吃我都不用怎樣描述了,不過最令人驚豔的反而是池魚,內裡有一小塊紫蘇葉提味,完全提升了這個炸串的格調!
這個可能是我個人口味問題,我覺得兩者不太夾,不過友人非常欣賞
切開會有清湯流出來,煎得剛剛好,不用點其他醬料,與碟上的薑是絕配了。
有水準
有水準
作為結尾非常合適,三文魚嫩,燒飯團即使浸湯仍然有良好的口感。
Like
Ratings