原本同朋友係觀塘行完街諗住去搵野食但又唔想食黎食去都係 APM FOOT COURT ,快餐店個D同朋友就上網搵一搵大廈特式餐廳.然後搵到呢間 BOLD ITALIC 多國菜餐廳入到去感覺都好舒服,而且又華麗 比人感覺好乾淨,好鍾意佢背景熱帶雨林既背景佈置 好新穎既設計.一出到去員工又會好熱情同你打招呼,又會主動行殷安排位置比你安頓.餐廳menu都係 分A,B,C,D,E餐為主.同朋友就叫左個蒜鹽安格斯西冷(七成熟)配意粉,上主餐前都有一個跟餐頭盤今日飲個個湯就係白菌忌廉湯配蒜包. 夠曬熱好好飲.上餐時侯餐廳員工都會唔該前唔該後好有禮貌!!主餐黎時侯,一望舊西冷牛扒都好大塊下,而且配菜都好足! 外觀美感都做得好好,會有一種吸引人想食既程度!要求既熟度又大概岩岩好做得,咬落去真係淡淡肉 而且又軟身. 無得輸!食完主餐之後 自己同朋友唔夠喉,就叫左個 最後想特別推薦甜品蛋糕!!就係呢個OREO朱古力千層蛋糕.甜品賣相十分精緻,用朱古力整一D小圖形.為外觀設計.而且配雲尼拿同朱古力雪糕 食呢個千層蛋糕都好MATCH蛋糕凍得黎又唔會太硬化,入口即有好鬆軟.好重既OREO味道!! 值得推薦!!!
原本同朋友係觀塘行完街諗住去搵野食

同朋友就上網搵一搵大廈特式餐廳.

然後搵到呢間 BOLD ITALIC 多國菜餐廳

入到去感覺都好舒服,而且又華麗 比人感覺好乾淨,

好鍾意佢背景熱帶雨林既背景佈置
 好新穎既設計.

餐廳menu都係 分A,B,C,D,E餐為主.

今日飲個個湯就係白菌忌廉湯配蒜包. 夠曬熱好好飲.

上餐時侯餐廳員工都會唔該前唔該後好有禮貌!!

就係呢個OREO朱古力千層蛋糕.

甜品賣相十分精緻,用朱古力整一D小圖形.為外觀設計.

而且配雲尼拿同朱古力雪糕 食呢個千層蛋糕都好MATCH

值得推薦!!!

最後兩個人夾埋都唔洗過300蚊!
下一次係觀塘會再黎!!
OREA朱古力蛋糕
蒜鹽西冷
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
OREA朱古力蛋糕
蒜鹽西冷