(Non-member)
2009-03-14 69 views
同老婆經過,老婆話外父提過係調景嶺都食過唐記d飯,話都幾好食。反正我哋又唔想煮,咁又見6:00pm得幾個人排近隊,咪走去買了2盒反,叫左一盒排骨飯,一盒章魚肉餅飯,那個後生的售賣師父問我哋要唔要菜及鼓油,我問佢使唔使加錢先?,佢話唔使,咁我更要la...重叫佢加多tim.每盒都加埋有菜感覺眞健康wow,共$36蚊。價錢都算ok。排骨飯(老公吃):數落都有8、9粒,肉質都幾好,不林不實,都幾好肉,骨唔算多,醃得幾入味.加埋秘制豉油,幾配合章魚肉餅飯(主力老婆吃):肉質不死實,有很多章魚混入其中,我老婆話似足曰本小吃小丸子咁有很多章魚口感,彈口的,她最喜歡...菜:混埋豉油的卓熟菜,小小淡口.....送的無要求
...
菜:混埋豉油的卓熟菜,小小淡口.....送的無要求

$18 (Dinner)