2019-01-10 885 views
有同事介紹這間新開餐廳話午餐質素不錯。於是約埋飯腳-齊去試下。餐廳位於新建的大廈內,一層-間食店,所以面積廣闊新淨!午餐每星期有八款選擇,一星期換餐牌-次,營造新鮮感!午餐包老火湯,主食,灼菜,白飯及飲品,已經覺得好豐富了優點是無加一收費!並且暫時上菜也很快我地叫了:老火湯 - 真材實料並無味精,味道好有家的感覺好飲灼菜 - 出面其他餐廳好少有,而且份量大碟,菜心甜及健康白飯 - 對我來說大碗!飯軟熟有好香飯味不錯!咸蛋蒸肉餅$53 - 肉餅新鮮香滑,咬落啖啖肉,肥瘦均勻,肉味香濃煎封黃立倉$63 - 賣相吸引,倉魚新鮮大條,煎得好靚又香口魚皮煎得香脆,魚肉結實不鬆散,好美味又抵食勝瓜雲耳炒牛肉$56 - 略嫌勝瓜炒得過淋,不過牛肉嫰滑無渣本人覺得以這個價錢可以食到咁高質素食物真係好抵食,茶餐廳都做唔到啦!但味道再淡少許會更好!
餐廳位於新建的大廈內,一層-間食店,所以面積廣闊新淨!
午餐每星期有八款選擇,一星期換餐牌-次,營造新鮮感!
午餐包老火湯,主食,灼菜,白飯及飲品,已經覺得好豐富了
優點是無加一收費!並且暫時上菜也很快
我地叫了:
老火湯 - 真材實料並無味精,味道好有家的感覺
好飲

灼菜 - 出面其他餐廳好少有,而且份量大碟,菜心甜及健康

白飯 - 對我來說大碗!飯軟熟有好香飯味
不錯!

魚皮煎得香脆,魚肉結實不鬆散,好美味又抵食

無味精老火湯

勝瓜云耳炒牛肉

煎封黃立倉

咸蛋肉餅
2019-01-08
$63 (Lunch)
煎封黃立倉