🔖位於銅鑼灣百樂中心,餐牌選擇種類多 有意粉 沙律 pizza burger 意大利飯 裝潢復古又chill 牆上擺放著大量唱片&電影海報🎬📀氣氛舒服 食物有驚喜 甜品同飲品都唔錯 有榻榻米座位同埋成班朋友Gathering都好啱·`♡· 法式芥末子蜜糖烤羊架法式芥末子蜜糖烤羊架外層香脆 羊肉嫩滑多汁 完全無羶味👏🏻芥末子和蜜糖帶來微辣同甜香 完美中和羊架油膩 提升層次感🫶🏻·`♡· 油封鴨腿配窩夫、血橙油封鴨腿配窩夫、血橙呢個組合好有層次感🥰 油封鴨腿外皮酥脆、肉質嫩滑多汁,配埋血橙嘅清新微酸 令成道菜味道好balance唔會覺得膩🤩窩夫加咗柚子蜜糖同牛油 鬆軟香甜 啱晒做鴨腿嘅配角 食落去又有驚喜☺️·`♡·丹麥藍芝士、布里芝士拼盤藍芝士、布里芝士、意式橄欖味餅乾、無花果、餅乾芝士控必食😙藍芝士味極濃 配無花果同橄欖餅乾 鹹香中帶果甜 幾有驚喜·`♡·藍湖顏值高又清新 藍白色好像天空一樣加咗雲尼拿雪糕 感覺好似飲波子汽水奶昔 好清爽😋·`♡·Matcha Yuzu Tonic抹茶味清新 帶少少甘香配上柚子嘅微酸 醒神又解膩🌿·`♡·開心果巴斯克好大件cake🥳夠兩個人share巴斯克
裝潢復古又chill 牆上擺放著大量唱片&電影海報🎬📀
氣氛舒服 食物有驚喜 甜品同飲品都唔錯
有榻榻米座位同埋成班朋友Gathering都好啱

·`♡· 法式芥末子蜜糖烤羊架
法式芥末子蜜糖烤羊架外層香脆 羊肉嫩滑多汁 完全無羶味👏🏻
法式芥末子蜜糖烤羊架

·`♡· 油封鴨腿配窩夫、血橙
油封鴨腿配窩夫、血橙呢個組合好有層次感🥰
油封鴨腿配窩夫、血橙

巴斯克口感綿密順滑 芝士味濃郁 🥰
粒粒開心果碎增添口感 入口即溶
甜度亦啱啱好 打卡一流
開心果巴斯克

🔔溫馨提示🙆🏻‍♀️建議提前Book枱 晚市好full 有時walk in都未必有位🙈

✔️加一服務費
藍湖  Blue  Lagoon