我又去Banchan喇😂今次帶埋爹哋媽咪黎食 因為知佢地出左個聖誕Menu 有啲新嘅款式可以試下😍 佢所有食物都加咗少少聖誕裝飾 好有聖誕氣氛呀🎄燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜 ($162) - 呢款已經係第二次食今次整得好味過上次好多 燒得好香 肉質夠林身 配埋泡菜 大醬同埋生菜真係好夾好好味 重口味既人既至愛泡菜燉五花肉蛋包飯 ($105) - 平時多數食牛肉蛋包飯五花肉係第一次食 肉嘅外面有泡菜包住 今次呢幾塊泡菜啖味左少少 但舊五花肉就好入味 蛋包飯就唔使講一如以往咁正 飯係用牛肉粒同埋牛肉汁炒既 如果唔食牛嘅朋友就要注意 可以轉白飯既青口海鮮炒年糕 ($108) - 海鮮有帶子青口同埋大蝦 年糕嘅汁係用蕃茄湯底煮嘅 d年糕好煙韌 份量都唔少海鮮煎蔥餅 ($89) - 煎餅入面有超級多魷魚 點埋佢嘅秘製醬汁好好味 不過份量就少左d炸雞牛角包窩夫 ($145) - 窩夫平時就麻麻 但牛角包就好鍾意食 所以叫左黎試下 好有驚喜 好似一層層酥皮咁好好味 有好多件炸雞 都係啱啱炸起好新鮮 肉質有夠嫩滑 仲要勁大份 三至四個人share就岩岩好除左食物我地仲叫咗三款飲品濟州綠茶鮮奶 ($4

除左食物我地仲叫咗三款飲品
濟州綠茶鮮奶 ($42)
溶化朱古力($42)
士多啤梨紅桑子梳打($42)
每款飲品都好靚 我自己就最鍾意綠茶鮮奶 綠茶味好香 但又唔會過甜 🍵
2021-12-03
$200 (Lunch)