2015-08-22
荃灣最近新開嘅呢間漢堡包店,係網上受到好評同推薦但始終礙於太新,未見有其他可參考食評,網上只搵到幾篇或透過FACEBOOK搵到部分相片所以一向鍾意試好野嘅我決定星期六同朋友一齊去食本來餐廳星期六、日開中午12點幾,我地去到發現改左開下午3點臨時改動令我同友人都有點失望,午餐變下午茶後來3點幾再次返去個陣,門口雖然只排左7個人左右,但都要等一個鐘左右先可以入座店外等侯位置唔太好,中午時侯曬到正,座位安排不多(2,3張),一開始亦無員工告知客人如何安排/等侯好彩情況都唔混亂,但都希望可以改善雖然知道老闆唔係追求食物速度,但等侯安排做得好啲,客人都會食得開心啲店鋪個人認為唔算難搵,係荃灣站A出口經行人天橋落去,行五、六分鐘左右就見到唔知係因為資金不足,定係搵唔到好地方店面比想像中,亦比附近餐廳細好多,走廊空間狹窄到連員工都難以通過至於食物方面,我地三個人都係叫左同一款包-牛肉芝士漢堡,然後跟餐有飲品+薯條(要加28蚊)服務方面,有一個包漏左煙肉,告知店員後都盡快補救返,態度幾好幾有禮貌亦有店員經過會問需唔需要紙巾,細心值得一讚!
所以一向鍾意試好野嘅我決定星期六同朋友一齊去食
臨時改動令我同友人都有點失望,午餐變下午茶
好彩情況都唔混亂,但都希望可以改善
唔知係因為資金不足,定係搵唔到好地方
牛肉芝士漢堡
牛肉芝士漢堡
跟餐薯條(三人份)
飲品
飲品
告知店員後都盡快補救返,態度幾好幾有禮貌
亦有店員經過會問需唔需要紙巾,細心值得一讚!
Other Info. :
希望MR & MS BURGER日後上軌道後可以做得更好,例如等侯同開店時間安排方面,令客人可以盡興而歸