2017-08-17 408 views
星五既lunch係打工仔不可忽視既一環,呢日痴住有ruby tue會員既同事話要黎食,成功得逞!一睇就知非常濃同非常肥既忌廉湯...真係好似啖啖奶同忌廉咁,溫度適中,唔會太凍或太熱辣親咀,如自行加D pepper會香D。 伴碟既餐包係迷你既芝士包,出奇地好香芝士味,雖偏乾身但配湯一齊食岩岩好!食完細細粒唔夠喉, 有得refill就好啦....﹣雞排linguine,無留意呢個亦係白汁,同湯有D重覆。不過雞排嫩滑,燒汁味好濃,似日式燒雞排咁好入味,雞皮都無乜油,配上面頭既芝蔴,食落更香~意粉就一般般,白汁太’杰‘,雞排已經濃味意粉既汁應該light D先balance。 set lunch可以另配自選side dish,我揀左至愛大啡菇(無影相),就咁用鹽同胡椒既簡單調味焗出黎卻十分juicy,充滿菇菇既香氣~~雖然side dish無discount亦都盛惠$20大元一件,但堅好味,咩都無所謂啦
$80 (Lunch)