餐廳既昏暗環境下,比人感覺好舒服,就好似去左另一個空間,暫時可以喘息一下,又帶點浪漫氣氛餐前店員送上麪包配橄欖油、黑醋,又介紹左是日special menu🍽️西班牙式炸薯仔蛋配黑毛豬火腿片呢個前菜好豐富好多色彩,有黑毛豬火腿片、炸薯仔、蛋、藜麥、粟米粒、火箭菜、羅馬生菜,仲有芝士碎鋪面,食落去好清新又帶有鹹香味🍽️傳統西班牙烤豬皮薄香脆,脂肪唔多,但有足夠既油香,肉質嫩滑多汁,烤得出色👍🏻旁邊有brandy apple purée sauce,sherry pork sauce ,兩個醬汁味道完全提升烤豬既肉香🍽️Daily special 味噌蟹膏西班牙飯上枱有驚喜,用左蟹殼釀入西班牙飯,滿滿味噌蟹膏&魚籽,加兩滴檸檬汁,甘香濃郁,配襯下層西班牙飯食, 鮮味特出,令人回味無窮🍽️自家制西班牙油條呢個係西班牙甜品之一,西班牙油條表面曬上砂糖,質感鬆脆,帶有肉桂味,沾上朱古力醬&雪糕📍SABROSA

🍽️西班牙式炸薯仔蛋配黑毛豬火腿片

🍽️傳統西班牙烤豬