呢間Omakase想試好耐,今日星期三夜晚終於得閒試到🤩尖沙咀D出口過黎都幾近,唔洗行到N出口咁遠🤣今日食嘅係$1680 set,由前菜到壽司、魚湯都好好食😋第一碟:無花果好清甜開胃、湯葉口感好得意爽脆、瀨尿蝦味道濃郁、豆腐豆味超濃😍右口魚刺身:好鮮好有魚味、唔洗點豉油都好好食,雖然佢比左柚子汁你😋象拔蚌:一樣好有鮮味👍🏻 唔係咁多Omakase有得食✨螢光魷魚:魷魚好柔嫰,仲加左蘭王蛋黃醋,好濃郁🐥北海道鹽水海膽:師傅話琴日海膽先落機😍,口感綿密、鮮甜超級珍寶帶子:好大粒,我要分兩啖🤣 燒得好好食!!🫨🤩毛蟹燒賣:有毛蟹蟹肉、魚子醬,真係好新奇😎 打卡able又好味😋春魚:呢款魚好好食,入口即溶,完全唔鞋,配埋茄子秋葵好爽😝七款壽司都好好食,其中一款你會有得揀中拖/大拖/赤身🤤 比埋蘿蔔、山葵漬你清吓個口👍🏻地金目鯛肥美感十足,一食油脂魚肉好好味~梳子魚爽口彈牙;赤身只係熟成左4日,好新鮮;黑鯥一樣肥美入口即溶🥰🤤;其他魚一樣油脂魚味重好正👍🏻另一款海膽,師傅話100%日本產,冇溝到俄羅斯😛 好好食,個人覺得好味過鹽水💫魚湯奶白色,好飲!🤤甜品:白士多啤梨好甜,哈密瓜都好清爽~今次呢
呢間Omakase想試好耐,今日星期三夜晚終於得閒試到🤩
尖沙咀D出口過黎都幾近,唔洗行到N出口咁遠🤣

今日食嘅係$1680 set,由前菜到壽司、魚湯都好好食😋

無花果、豆腐、瀨尿蝦

右口魚邊

象拔蚌:一樣好有鮮味👍🏻 唔係咁多Omakase有得食✨
象拔蚌

螢光魷魚:魷魚好柔嫰,仲加左蘭王蛋黃醋,好濃郁🐥
螢光魷魚

北海道鹽水海膽:師傅話琴日海膽先落機😍,口感綿密、鮮甜
北海道鹽水海膽

超級珍寶帶子:好大粒,我要分兩啖🤣 燒得好好食!!🫨🤩
超級珍寶帶子

毛蟹燒賣

春魚:呢款魚好好食,入口即溶,完全唔鞋,配埋茄子秋葵好爽😝
春魚  Sawala

地金目鯛肥美感十足,一食油脂魚肉好好味~

壽司七貫

魚湯奶白色,好飲!🤤

甜品:白士多啤梨好甜,哈密瓜都好清爽~
白士多啤梨、哈蜜瓜

今次呢餐Omakase都好正,大滿足😍😚

無花果、豆腐、瀨尿蝦
右口魚邊