今次我地去到旺角食燒肉吃到飽,通常台灣先會叫放題叫成吃到飽,所以呢間燒肉店係台式燒肉黎,最正係有多款台式飲品任飲😍我地食既係最高級既澳洲M5和牛套餐($418),19:30離座就($358),21:00後入座就($388),我地兩個人就係坐2人枱,枱面有齊紙巾,調味料,裝調味料既碟仲有4枱咁多,可以試曬唔同既醬汁👏🏻自助區主要係蔬菜同飲品,有各種自家製既茶,同罐裝飲品,如果想飲台式手搖飲品可以自己位落單,自己區仲有飯,仲有唔同調味料,可以整到店舖既特色安平蝦拌飯🍚我地既M5和牛餐每位送一客兩件既嚴選口舌芯,一條厚切牛舌,食落夠曬彈牙,如果想再追加就要付費食物度加啦😉牛肉方面我主要介紹我個餐先叫到既肉🥩嚴選裙邊牛柳係一塊厚身重牛味既牛肉,相對冇入口即溶既感覺,佢係啖啖肉既厚切牛柳澳洲M5和牛脂肪分佈比較平均,食落有入口即溶既感覺三角牛肩肉呢個係冇咁多脂肪既簿切牛肉,鐘意少油分既呢塊比較適合安格斯牛小排呢款係脂肪比較多,同埋切得比較細塊既,鐘意偏肥既呢款就最好不過極黑牛肩肉佢會相對比三角牛肩肉好食,脂肪比佢多少少,都係牛味多既一塊除左牛肉,仲有豬,雞,海鮮,台式小食,應有盡有總共104款食

牛肉方面我主要介紹我個餐先叫到既肉🥩

嚴選裙邊牛柳

澳洲M5和牛
脂肪分佈比較平均,食落有入口即溶既感覺

三角牛肩肉
呢個係冇咁多脂肪既簿切牛肉,鐘意少油分既呢塊比較適合

安格斯牛小排

極黑牛肩肉
佢會相對比三角牛肩肉好食,脂肪比佢多少少,都係牛味多既一塊

除左牛肉,仲有豬,雞,海鮮,台式小食,應有盡有總共104款食物,一定有野岩食😆

呢間燒肉店我覺得價錢合理,最好就係飲品同小食有好多唔同選擇,最緊要既燒肉同海鮮質素都做得好,如果就岩優惠時段去食就好抵食👍🏻
2024-01-10
$418 (Dinner)