餐廳裝修其實幾靚, 望落去起碼清潔度完全無問題.因為我知道有D人一聽茶餐廳個名就覺我唔衛生,起碼呢間唔會有呢隻感覺.全日早餐, 整體D野都齊嫁啦, 味道上無咩太大問題, 蛋同紅肉都整我好靚, 油比較多,可以索下油才出,腸仔有好多類, 呢到就白腸為主,豬肉腸, 仲有D菇條, 牛角包其實我幾中意食, 但呢到既牛角包好似有D硬,石板姐係同鐵板差不多, 汁唔記得叫佢俾多D,呢d上板個d要多汁小小先好食,牛扒夠大件, 約7成熟以上, 口感正常 呢個價黎講算係唔錯, 差緊d 薯條, 有d薯條多樣化d,同埋比較西式d ,客既滿足感都大d 唔洗太多, 但要有.大菇比較多汁, 睇下d人中意食乾d定點啦, 我個人中意juicy d既, 咬落去多d汁爆出黎.野飲比較得意係d杯身, 同環境都好夾, 比較惡搞風, 叫做有主題性d!整體服務唔錯, 熱情, 價錢不貴, 值得去!

餐廳裝修其實幾靚, 望落去起碼清潔度完全無問題.
因為我知道有D人一聽茶餐廳個名就覺我唔衛生,
起碼呢間唔會有呢隻感覺.

同埋比較西式d ,客既滿足感都大d 唔洗太多, 但要有.

野飲比較得意係d杯身, 同環境都好夾, 比較惡搞風,
叫做有主題性d!

整體服務唔錯, 熱情, 價錢不貴,
值得去!
2019-03-15