2021-09-06 368 views
同朋友行灣仔,朋友見個名覺得黎到灣仔試下啦,覺得吾差得去邊,我地就入座喇。我點左鹹蛋肉餅飯,一黎到首先見到咁大份既,我好鐘意食呢個飯,首先見到份量咁大已經即刻加分啦,起碼一定食得飽先啦,食落覺得係失色左啲既,係就係大份但味道好普通,亦咸左啲,不過我都食哂,又吾係差到食吾到,係較普通,不過值得讚既除左係大份之外,廚師亦好有心機整靚個賣相,睇落賣相係有,又要加分俾餐廳,食物有賣相睇落會有胃口啲嘛,增加食慾,所以加分。然後講下座位, 朋友同我都覺得座位較狹窄, 整闊落鬆動啲就好, 環境唔嘈傾計方便, 而餐廳作為冰室都有啲佈置。位置離地鐵站都有一段路程, 但唔算遠。服務員態度就好好, 又係值得加分, 上菜好快, 埋單又快,好快手,但快手得黎感覺吾到佢地既催促急趕。整體而言係唔差, 雖然食物味道較普通, 但睇得出有用心去做, 各位黎到既可以試下呀!
位置離地鐵站都有一段路程, 但唔算遠。
咸蛋肉餅飯
2021-09-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)